Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας συμμετείχε στο 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Καθαρής Ενέργειας

Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας συμμετείχε στο 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Καθαρής Ενέργειας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης διοργανώθηκε από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019 το 1ο Βαλκανικό Συνέδριο και Έκθεση για τη μετάβαση των Βαλκανίων στην Καθαρή Ενέργεια.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου είχαν την ευκαιρία ομάδες μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης να παρουσιάσουν στην Έκθεση τις εικαστικές δημιουργίες που είχαν πραγματοποιήσει στις σχολικές αίθουσες, εκφράζοντας τη δική τους οπτική για τις καθαρές μορφές ενέργειας.

Τριάντα ένας (31) μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας ζωγράφισαν πίνακες, δημιούργησαν κολάζ, καθώς και ψηφιακές δημιουργίες. Τα έργα τους παρουσιάστηκαν στην Έκθεση και απέσπασαν τα συγχαρητήρια τόσο των διοργανωτών, όσο και του κοινού που επισκέφθηκε το χώρο της Έκθεσης.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα έργα τους και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευσή τους.

Η Διευθύντρια του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν τους μαθητές για τη δημιουργικότητα, τη συνέπεια και την άψογη συνεργασία μεταξύ τους.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team