Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς επισκέφθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους (δελτίο τύπου)

Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς επισκέφθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Με εκθέτες γουνοποιούς και παραγωγικούς φορείς, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει κατά την περιήγησή του στην έκθεση, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Στο μεγάλο αυτό γεγονός για την περιοχή έλαβαν φέτος μέρος 121 εκθέτες, ενώ συμμετείχαν οκτώ χώρες.

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασαν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στη σημαντική αυτή έκθεση.

Ο κ. Κασαπίδης συνεχάρη τους εκπροσώπους των γουνοποιών για την εξαιρετική παρουσία και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι και οι εκθέτες, ενώ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του σε πρωτοβουλίες σχετικές με την ενδυνάμωση της προώθησης και προβολής των προϊόντων του κλάδου που παράγονται στη Δυτική Μακεδονία.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για τον κλάδο της γούνας συγκυρία, τονίστηκε από όλους, μεταξύ άλλων, η ανάγκη για ανάπτυξη συνεργειών και για παραγωγή ποιοτικών, πιστοποιημένων, επώνυμων προϊόντων με ταυτότητα ως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της δυναμικής του κλάδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team