Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ότι η συνεχιζόμενη προσπάθεια των στελεχών και των αρμόδιων Ιατρών Εργασίας του ΛΚΔΜ, για την αντιμετώπιση διασποράς του COVID-19 στους εργασιακούς χώρους των Ορυχείων της ΔΕΗ με τους δύο και πλέον χιλιάδες τακτικούς, έκτακτους και εργολαβικούς εργαζόμενους, είναι αποτελεσματική και εμφανίζει διάρκεια.
Έτσι, σύμφωνα με τη διαθέσιμη πληροφόρηση, στις 6 και 7 Μαΐου, σε ποσοστό 20% περίπου της δύναμης του ΛΚΔΜ και σε σύνολο 437 «RAPID TESTS» που διεξήχθησαν σε προσωπικό μηχανημάτων, συνεργείων και γραφείων του ΛΚΔΜ, βρέθηκαν 2 θετικά κρούσματα (εκ των οποίων το ένα είναι εργολαβικός εργαζόμενος), στοιχείο που πρακτικά μεταφράζεται σε ποσοστό θετικότητας μόλις 0,45%.
Σαφώς, στους εργασιακούς κύκλους υπάρχει ικανοποίηση, μιας και στη συνέχεια αναμένονται ακόμη θετικότερα μηνύματα. Η εξέλιξη των εμβολιασμών, η βελτίωση των καιρικών συνθηκών που ευνοεί την εξασθένιση εξάπλωσης του κορωνοϊού και σαφώς η τήρηση των προστατευτικών μέτρων και η ατομική ευθύνη, συνηγορούν σε μια συντομότερη επιστροφή στην κανονικότητα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Μαστρανέστη (υπάλληλος ΔΟΥ Κοζάνης): «Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που έφυγε τόσο άδικα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που ...