Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Θωμάς Γκατζόφλιας: Επιστολή προς τους Υποψηφίους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας

Θωμάς Γκατζόφλιας: Επιστολή προς τους Υποψηφίους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρακολούθησα με προσοχή την συνέντευξη (23-5-2019) όλων των υποψηφίων Περιφερειαρχών στο κανάλι ΤΟP στην Κοζάνη. Κάνω έκκληση και ευχή η συνεργασία τους από Δευτέρα ν είναι μόνο συλλογική με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η χρονική στιγμή για την Δυτική Μακεδονία είναι σ ένα κόμβο που έχει δύο δρόμους μία ανηφόρα και μία κατηφόρα. Επειδή διαπίστωσα ως απλός πολίτης μερικά σημεία που χρειάζονται σωστή και ορθή αλληλοενημέρωση, καταθέτω και πάλι δημόσια (Διαβιβάστηκαν σ όλους τους Θεσμικούς Φορείς εντός και εκτός Ελλάδος, και όλες οι εργασίες μας μέσω του Φ/Β βρίσκονται στο Development Action Forum με διαχειριστές την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΟΗΕ και τις καταθέσαμε και με επιστολές στους προέδρους των αναφερομένων Οργανισμών » Επιστολή προς Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ»
» Επιστολή προς Πρόεδρο Παγκόσμιας Τράπεζας») τις παρακάτω επιστολές ,αλλά και όλες τις εργασίες μας και κάνω έκκληση να τις μελετήσετε (Δεν διεκδικούμε το αλάθητο).Μετά τις Ευρωεκλογές όλες τις εργασίες μας θα τις καταθέσουμε στην επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου και στην Ελληνική Βουλή και θα ζητήσουμε να τις στηρίξουμε με επαρκέστατους και κατάλληλους συνεργάτες. Ευχόμαστε σ όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ δύναμη και υγεία.
Νο 6β: Προτάσεις για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας ( δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ στις 2-5-2019) Νο 6γ: ΠΟΛΥΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ( δημοσιεύτηκε στις 20-5-2019)

thomasgkatzoflias.wordpress.com

Ανοιχτή επιστολή Νο 1η: H Μεταλιγνιτική Περίοδος στην Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε τουλάχιστον πριν 20 χρόνια.

 

 

Thomas Gkatzoflias

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team