Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Θετικός ο απολογισμός του έργου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Εορδαίας διανύοντας τα 22 χρόνια λειτουργίας του (βίντεο)

Θετικός ο απολογισμός του έργου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Εορδαίας διανύοντας τα 22 χρόνια λειτουργίας του (βίντεο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο πλαίσιο μιας λιτής εκδήλωσης με τις ευλογίες του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πατρός Νικηφόρου Μανάδη και του Αρχιμανδρίτου Γερβασίου και παρουσία εκπροσώπων των τοπικών φορέων και μελών του, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Εορδαίας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα στο Επισκοπείο Πτολεμαΐδας .

Μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου , ο Πατήρ Νικηφόρος ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους γεμίζοντας τα ψαλτήρια της περιοχής ,ενώ εξήρε την παρουσία τους στα εκκλησιαστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Κεφαλίδης αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους , αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε, στη συμμετοχή σε διάφορες θρησκευτικές εκδηλώσεις, στη συνεργασία με όλους τους Ιερούς Ναούς και στις προσπάθειες της Διοίκησης να κρατήσει ενωμένο και ζωντανό το Σύλλογο .

Επιπλέον ο κ. Κεφαλίδης υπενθύμισε τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης Βυζαντινής Υμνολογίας ,ευχαριστώντας τους αξιόλογους καθηγητές ,για τη δωρεάν διδασκαλία τους.

Τις ευχές του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, μετέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Αντωνιάδου ,ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδης και η επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωάννα Ανδρονικίδου.


ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου