Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τετραήμερη εκστρατεία ενημέρωσης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης: «Μαζί για την Ασφάλειά μας»

Τετραήμερη εκστρατεία ενημέρωσης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης: «Μαζί για την Ασφάλειά μας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τετραήμερη εκστρατεία ενημέρωσης προς το κοινό της Κοζάνης, διοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, με τίτλο «Μαζί για την Ασφάλειά μας». Οι εκδηλώσεις της εν λόγο εκστρατείας ξεκινάν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 12 του μηνός, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας προς τους πολίτες και την αποτελεσματική πρόληψη της εγκληματικότητας.

Η εκστρατεία έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την αμέριστη συμμετοχή της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ενώ περιλαμβάνει θεματικές ενότητες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τη σχολική βία και την οδική ασφάλεια.

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικούς, ενώ φυσικά μπορεί να την παρακολουθήσει και το ευρύτερο κοινό, με το πρόγραμμα να εξελίσσεται στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων.

Εκεί σε διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες διαλέξεις προσαρμοσμένες σε μαθητές, από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ενώ μετά το πέρας αυτών θα γίνει και παρουσίαση του έργου και της προσφοράς ειδικών ομάδων του σώματος, όπως η ΔΙΑΣ και η ομάδα πυροτεχνουργών.

Την, Τετάρτη, πρώτη ημέρα της εκστρατείας, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα που θα απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε 2 θεματικές ενότητες στο Κοβεντάρειο από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Εκθεσιακό των Κοίλων, στις 4μ.μ. όπου ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Φίλιππος Ζουρνατζής και η εκπαιδευτικός, Ελευθερία Παπαδέλη, θα μιλήσουν με θέμα «Κοζάνη, μία πόλη για όλους- Προσβασιμότητα», ενώ στη 2η ενότητα οι γιατροί Ηλίας Σαρβάνης και Ιωάννης Πατέρας θα αναφερθούν στο «τροχαίο ατύχημα ως κοινωνικό πρόβλημα».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση ποδηλάτων.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αρνητική η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το Αιολικό Πάρκο στο Βέρμιο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κατά πλειοψηφία γνωμοδότησε αρνητικά το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, ως προς την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έγκριση των ...