Αρχική > Αθλητικά > Τένις στην Πτολεμαΐδα: Έχει παρόν αλλά το κυριότερο έχει μέλλον- Α. Αγγελίδης «Στόχος μου είναι να περάσω και τον Τσιτσιπά»- Κ. Μιχαηλίδου «Θέλω να παίξω στο Roland Garros»- Ι.Ιωακειμίδης: «Ξεχωριστό άθλημα και το προτείνω και σε άλλα παιδιά»

Τένις στην Πτολεμαΐδα: Έχει παρόν αλλά το κυριότερο έχει μέλλον- Α. Αγγελίδης «Στόχος μου είναι να περάσω και τον Τσιτσιπά»- Κ. Μιχαηλίδου «Θέλω να παίξω στο Roland Garros»- Ι.Ιωακειμίδης: «Ξεχωριστό άθλημα και το προτείνω και σε άλλα παιδιά»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Έχουμε γράψει πολλές φορές για τις επιτυχίες μικρών αθλητών και αθλητριών του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ενώ και πρόεδρος του Πέτρος Τσιάρας μας δήλωσε ότι υπάρχουν φυντάνια που στο μέλλον θα γίνουν σπουδαίοι αθλητές.

Ο «Π» συνάντησε μερικά από αυτά τα μικρά ταλέντα στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος και μίλησε μαζί τους.

Μας είπαν για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους  σε ένα άθλημα που το αγαπάνε.

Αρχικά ο Άγγελος Αγγελίδης που είναι Νο 11 στην πανελλήνια κατάταξη μας είπε « ασχολούμαι με το τένις εδώ και 5 χρόνια και το προτείνω και σε άλλα παιδιά. Στόχος δικός μου είναι να φτάσω Νο 1 και να περάσω και τον Τσιτσιπά».

Η Κατερίνα Μιχαηλίδου από την πλευρά της δήλωσε « ασχολούμαι με το τένις εντατικά τα τελευταία 3 χρόνια με τα γήπεδα αυτά που έχουμε μας βοηθάνε πάρα πολύ να γινόμαστε καλύτεροι ενώ διοργανώνονται εδώ και πολλά τουρνουά. Στόχος μου είναι κάποια μέρα να πάρω μέρος στο Roland Garros ενώ έχω σαν πρότυπο μου τον Τσιτσιπά.

Σημασία για μένα πάνω από όλα είναι να χαίρομαι το παιχνίδι».

Τέλος ένας από τους μικρότερους αθλητές ο Γιάννης Μιχαηλίδης μόλις 9,5 χρονών είπε «ασχολούμαι με το τένις 4 χρόνια, είναι ένα ξεχωριστό άθλημα και μου αρέσει πάρα πολύ και θα το πρότεινα και σε άλλα παιδιά. Έχουμε πολύ όμορφα γήπεδα και εγκαταστάσεις και διοργανώνονται τουρνουά με πολύ καλούς αθλητές».

Στον Όμιλο Αντισφαίρισης γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και ο στόχος του είναι σύντομα πολλά από τα ταλέντα να αρχίζουν να αναδεικνύονται και να ανεβαίνουν στην πανελλήνια κατάταξη αρχικά.

Οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις αποτελούν εχέγγυο για την όσο τη δυνατή καλύτερη προετοιμασία και δουλειά των αθλητών έτσι ώστε όσοι το θέλουν πολύ να καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους.

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μπάσκετ Την  Βασιλική Χωλοπούλου απέκτησε ο Λασσάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη η οποία απέκτησε την Βασιλική Χωλοπούλου που ...