Αρχική > Οικονομία > Τέλη κυκλοφορίας 2020

Τέλη κυκλοφορίας 2020

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα στο www.gov.gr ώστε οι ιδιοκτήτες να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες των οχημάτων που θέλουν να θέσουν σε ακινησία.

Μετά και την παράταση που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, οι κάτοχοι οχημάτων έχουν δύο μήνες περιθώριο, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021, για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων ή αν θα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

Δεδομένου ότι με την ηλεκτρονική δήλωση ακινησίας των οχημάτων ο ιδιοκτήτης δεν παραδίδει τις πινακίδες στην εφορία, πρόσφατη διάταξη σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ότι στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αν και το όχημα έχει δηλωθεί ότι βρίσκεται σε ακινησία, εντοπισθεί είτε να κυκλοφορεί είτε να φέρει πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας, αίρεται αυτοδικαίως η ακινησία ενώ επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ανοίγει το Taxisnet – Τι θα ισχύσει για την έκπτωση φόρου και τον ΕΝΦΙΑ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας είχε επισημάνει ότι η διαδικασία των φορολογικών δηλώσεων θα «ανοίξει» μετά το Πάσχα. ...