Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τεχνικό σεμινάριο για το ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: «Να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος»

Τεχνικό σεμινάριο για το ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: «Να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την πολιτική βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος στη διαχείριση και διανομή των πόρων του ΤΕΒΑ, εξέφρασε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Ηλίας Τοπαλίδης, απευθυνόμενος σε υπηρεσιακά στελέχη στα πλαίσια της τεχνικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη παρουσία της διαχειριστικής αρχής του προγράμματος.

Ο κ. Τοπαλίδης σημείωσε πως η εποπτεία της Περιφέρειας θα είναι αυξημένη από εδώ και στο εξής ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, ενώ άσκησε κριτική και για στην προηγούμενη περιφερειακή αρχή για στόχους που όπως είπε δεν επετεύχθησαν: «Δε θα ρισκάρουμε κάτι με το ΤΕΒΑ, υπάρχει κακό παρελθόν και δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Στη συνάντηση, εκ μέρους της διαχειριστικής αρχής το παρόν έδωσε ο Γιάννης Πασπαλάς, ο οποίος κάλεσε όλα τα υπηρεσιακά στελέχη να σταθούν δίπλα στους ανθρώπους οι οποίοι δέχονται τη βοήθεια του ΤΕΒΑ, σημειώνοντας πως το πρόγραμμα θα είναι επιτυχημένο αν αυτοί οι άνθρωποι ενταχθούν στην αγορά εργασίας και στη συνέχεια μειωθούν οι δικαιούχοι.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος φτάνει τα 3.256.406 ευρώ ενώ οι δικαιούχοι στη Δυτική Μακεδονία είναι 11.000 σε σύνολο 450.000 σε όλη την Ελλάδα.

Οι διανομές θα γίνονται ανά 30 ή 45 ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ θα δοθούν όλα εκείνα τα εργαλεία ώστε να υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση προς όλους τους δικαιούχους.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 3.015 νέα κρούσματα (21/4) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ της Δ. Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΕΟΔΥ: Στα 3.015 τα νέα κρούσματα – 831 οι διασωληνωμένοι, 86 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία: Στην ΠΕ Γρεβενών ...