Αρχική > Slider > Τα υπέρ και τα κατά της απόφασης Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ – Γράφει ο Αντώνης Πουγαρίδης

Τα υπέρ και τα κατά της απόφασης Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ – Γράφει ο Αντώνης Πουγαρίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το λέω και το εννοώ πως ορθά σκέφτηκε ο Πρωθυπουργός και αποφάσισε να δρομολογηθούν νομοθετικές αλλαγές ώστε να αποφευχθούν κίνδυνοι υποβιβασμού για τον ΠΑΟΚ. Πολύ σωστά γιατί πρώτον προστάτευσε την κοινωνική ειρήνη, και δεύτερον προστάτευσε τη βιωσιμότητα της Κυβέρνησης του. Είναι γεγονός πως το πολιτικό κόστος που εισέπραξε αυξανόταν κάθε ώρα που περνούσε, ενώ ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν κι άλλοι Βουλευτές την επιλογή Ζαγοράκη υπό την ισχυρότατη πίεση οργανωμένων οπαδών.

Από την άλλη πλευρά ο Πρωθυπουργός απογοήτευσε όσους πίστευαν πως η φιλοσοφία της κυβέρνησης είναι διαφορετική. Διαπιστώθηκε πως και με αυτή την κυβέρνηση, όπως με τις προηγούμενες, ισχύει ο «Νόμος του Δυνατού», πως δηλαδή όποιος έχει τη δύναμη απαιτήσει νόμους κατά παραγγελία. Ανοίγει έτσι ο «ασκός του Αιόλου», και από εδώ και πέρα νομιμοποιείται κάθε ισχυρός αθλητικός ή επιχειρηματικός παράγοντας να ζητήσει αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις.
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών παρ” ότι είναι πρωτόγνωρα, πρέπει να τα θεωρούμε απολύτως λογικά, δεδομένου του ότι στη Χώρα μας τα εκλογικά αποτελέσματα συνδιαμορφώνονται και από οπαδικά κριτήρια.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Αντώνης Πουγαρίδης

Είναι ο Εκδότης της εφημερίδας "Πτολεμαίος" από μικρή ηλικία φορτώθηκε την ταμπέλα του εκδοτικού κατεστημένου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός.