Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τα ξημερώματα Σαββάτου φεύγει το πρώτο φορτίο με απορρίμματα από Κέρκυρα για Κοζάνη – Υπογράφηκε η σύμβαση μεταφοράς με τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Τα ξημερώματα Σαββάτου φεύγει το πρώτο φορτίο με απορρίμματα από Κέρκυρα για Κοζάνη – Υπογράφηκε η σύμβαση μεταφοράς με τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

ΚΕΡΚΥΡΑ – Υπογράφηκε στο Ιστορικό Δημαρχείο η σύμβαση μεταξύ της Δημάρχου Κ. Κέρκυρας και προέδρου του ΦΟΔΣΑ Μ. Υδραίου και της εταιρείας ENACT AE  μεταφοράς απορριμμάτων των τριών Δήμων της Κέρκυρας στην Κοζάνη για την επεξεργασία από την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.”.

Ως τη σημαντικότερη υπογραφή που έχει βάλει από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος, την χαρακτήρισε τη σημερινή Μερόπη Υδραίου, συγκινημένη καθώς μέσα από πολλές δυσκολίες έφερε σε πέρας, μαζί με όλους όσοι εργάστηκαν γι αυτήν την εξέλιξη, ένα απo τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, πρόβλημα της Κέρκυρας.

Ερωτηθείσα μετά τις δηλώσεις της, η κα. Υδραίου δήλωσε πως το πρώτο φορτίο φεύγει τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ ο τόνος θα κοστίζει 76€.

Από την πλευρά του, γι αυτή τη σπουδαία συνεργασία στην οποία τηρούνται όλες οι ευρωπαϊκές οδηγίες καθώς πρόκειται και για θαλάσσια μεταφορά απορριμμάτων, μίλησε ο εκπρόσωπός της εταιρείας Λευτέρης Βραζιτούλης ενώ παρούσα ήταν και η εκπρόσωπος της εταιρείας Πωλίνα Ντασκαρη.

Πηγή: https://www.kerkyrasimera.gr/

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη