Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Τα ραντεβού στον ΟΣΕ που αποδίδουν καρπούς

Τα ραντεβού στον ΟΣΕ που αποδίδουν καρπούς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους πολίτες της Εορδαίας, η δρομολογούμενη ενεργοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου προς Πτολεμαΐδα και ΒΙΟΠΑ, την οποία βλέπει πολύ θετικά o ΟΣΕ.

Η Διοίκηση του ΟΣΕ συμφώνησε σε προκαταρκτικό στάδιο, και έστειλε κλιμάκιο της το οποίο ήρθε σήμερα Τρίτη στην Πτολεμαΐδα και εξέτασε την υφιστάμενη κατάσταση.

Η όλη διεργασία, δρομολογήθηκε κατά την κάθοδο του Παναγιώτη Πλακεντά στην Αθήνα προ τριών εβδομάδων, με την καθοριστική συμβολή του πρώην Υφυπουργού Μεταφορών και συντοπίτη μας Βουλευτή Μιχάλη Παπαδόπουλου. Στη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Κοτταρά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έγινε σε γνώριμο έδαφος και φιλικό κλίμα, υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον του Οργανισμού.

Μετά την κυβερνητική απόφαση για την επανένταξη στο σιδηροδρομικό χάρτη του τμήματος Κοζάνη – Καλαμπάκα που είχε απενταχθεί κατά την προηγούμενη περίοδο, το θέμα που έθιξε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της περιοχής, σταδιακά να ολοκληρωθεί η και η γραμμή Πτολεμαΐδα – Κοζάνη. Σε αυτή την κατεύθυνση ζητήθηκε και η η επίσπευση από τη ΔΕΗ της διευθέτησης του θέματος της γραμμής εντός των ορυχείων, αίτημα στο οποίο η εταιρεία ανταποκρίθηκε.

Ακολούθησε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λαζαρο Μαλούτα στον ΟΣΕ μερικές ημέρες αργότερα, όπου συζητήθηκε συνολικά ο σιδηροδρομικός χάρτης, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα με τις γέφυρες στην Κοζάνη τις οποίες αμέλησε να ξαναφτιάξει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, και ταλαιπωρεί φορείς και πολίτες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΣ Κοζάνης ο Γιάννης Αποστόλου- Εκλέχτηκαν Καραδήμος- Δίκας και Τσιρανίδης από την Εορδαία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο συνδυασμός ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών της ΕΠΣ Κοζάνης που έγιναν σήμερα ...