Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τα παραλειπόμενα της Εκδήλωσης της ΝΔ Εορδαίας – O Επίκαιρος καταγράφει

Τα παραλειπόμενα της Εκδήλωσης της ΝΔ Εορδαίας – O Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δεν έσπασε την παράδοση των επιτυχημένων εκδηλώσεων η ΔΗΜΤΟ Εορδαίας της ΝΔ, και έκανε μία ιδιαίτερα μαζική εκδήλωση στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Splendor στην Πτολεμαΐδας το απόγευμα του Σαββάτου. Τα στελέχη έβαλαν τα δυνατά τους θέλοντας να δείξουν πως βρίσκονται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα για τις βουλευτικές εκλογές. Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι δηλώσεις των παλαιών Βουλευτών που τιμήθηκαν, οι οποίοι με μια φωνή δήλωσαν «είμαστε στη διάθεση της παράταξης, χρησιμοποιήστε μας». Μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η εκφορά της παραπάνω φράσης από τον πρ. Υπουργό Νίκο Τσιαρτσιώνη, ο οποίος παρότι αποσύρθηκε από τα Βουλευτικά πράγματα, είναι ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά, και ακούγεται ότι μπορεί να παίξει ρόλο το επόμενο διάστημα.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Προέδρου Ν. Ασαλουμίδη ο οποίος άνοιξε το παιχνίδι και έδωσε το μικρόφωνο σε όποιο μέλος ήθελε να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ζήτημα. Πολιτικές τοποθετήσεις έκαναν οι Παντελής Καραλευθέρης, Γιώργος Καραΐσκος και Φώτης Γαρυφάλλου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για τα Ενεργειακά, το Μακεδονικό, και την Εκπαίδευση αντίστοιχα.

Στα πηγαδάκια, συζητήθηκε έντονα το παρασκήνιο και η ονοματολογία για τις επερχόμενες εσωκομματικές του Μαΐου. Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι για τα κομματικά όργανα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δεν ήταν λίγοι αυτοί που την σύγκριναν με την άτονη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης, προ ημερών σε ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…     

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team