Αρχική > Ελλάδα > Τα επόμενα μέτρα προς χαλάρωση -Από 100 θα αυξηθούν σε 200 οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις γάμων

Τα επόμενα μέτρα προς χαλάρωση -Από 100 θα αυξηθούν σε 200 οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις γάμων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΠρος νέα χαλάρωση οδεύουν τα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα τα επόμενα μέτρα προς εξέταση για χαλάρωση είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 το βράδυ έως τις 5:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα και με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη χθες, πάντως, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν τα μέσα Ιουνίου.

«Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι επ’ αυτού (την άρση της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας), θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ωστόσο, σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.

Το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων
Σε ότι αφορά στις δεξιώσεις γάμων, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr πάντως, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο διπλασσιασμός των καλεσμένων από τους 100, στους 200, ένα αίτημα που έχει τεθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα μαζί με την ανακοίνωση έναρξης εφαρμογή της εν λόγω απόφασης.

Τι θα γίνει με τη μουσική
Αγνωστο παραμένει το τι θα γίνει και με τη μουσική στους γάμους, αλλά και στα καταστήματα εστίασης, αλλά αν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται θετικά, αναμένεται να αρθεί και αυτό το μέτρο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι η μουσική είναι στο τραπέζι και αποτελεί αίτημα του υπουργείου. Ωστόσο, όπως σημείωσε η μουσική θα επανέλθει, αλλά δεν μπορεί να πει το πότε θα γίνει αυτό και παρέπεμψε στην επιτροπή των ειδικών.
Πηγή: iefimerida.gr 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Γιώργος Κασαπίδης: «Χρυσός ο Μίλτος μας. Περήφανη η Δυτική Μακεδονία μας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το σχόλιο του Γιώργου Κασαπίδη για την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου:  «Χρυσός ο Μίλτος μας» Περήφανη η Δυτική ...