Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, που κοινοποιήθηκαν στον Νίκο Χαρδαλιά: «Το lockdown ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο του λιανεμπορίου»

Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, που κοινοποιήθηκαν στον Νίκο Χαρδαλιά: «Το lockdown ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο του λιανεμπορίου»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη ανοικτή συζήτηση με αντιπροσωπεία συναδέλφων με σκοπό την κατάθεση αιτήματος προς τον Δήμαρχο Εορδαίας και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου. Αίτημα που παραδόθηκε με σκοπό την κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Σε συνέχεια αυτού παραβρέθηκε σε σύσκεψη του Ε.Β.Ε. όπου και κατέθεσε εγγράφως και όχι προφορικός τις προτάσεις του σχετικά με την ενίσχυση των επιχειρήσεων μας στο δεύτερο αυτό πλήγμα.
Παρασκευή μεσημέρι και συνεχίζοντας την ενημέρωση και τις συναντήσεις έγινε κοινοποίηση των εγγράφων στον Βουλευτή κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο στον οποίο έγινε και ανάλυση όλων των αιτημάτων μας.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι οι μέρες που διανύουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας.
Το Δ.Σ. είναι πάντα εδώ για να σας ενημερώσει και να σας ακούσει.
Ας μείνουμε υγιής και ασφαλείς.
Καλή Δύναμη σε όλους και υγεία πάνω από όλα.
με τιμή το Δ.Σ.

(από φβ Σταύρος Καδόγλου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Έως 5000 ευρώ στους επιχειρηματίες εστίασης για προμήθεια θερμαντικών σωμάτων

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Έως 5000 ευρώ θα λάβουν οι επιχειρηματίες της εστίασης, ώστε να προμηθευτούν θερμαντικά σώματα ...