Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Συνέβη στην Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για …τριήμερο και άφησαν μέσα μαθητές, καθηγήτρια και καθαρίστρια!

Συνέβη στην Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για …τριήμερο και άφησαν μέσα μαθητές, καθηγήτρια και καθαρίστρια!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από τα μικρά και …απρόοπτα που συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή 5 Ιουνίου στο 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Π», η τάξη της Α΄ Λυκείου που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου – το μοναδικό τμήμα που είχε μάθημα εκείνη την ώρα- είχε μείνει στην τάξη, με μια καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές.
Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε μείνει πίσω για να καθαρίσει.

Όταν τέλειωσε το μάθημα, όμως, οι μαθητές και η καθηγήτρια, διαπίστωσαν ότι το σχολείο ήταν κλειδωμένο! Η καθαρίστρια δεν είχε κλειδιά, ενώ η άλλη καθαρίστρια που είχε σχολάσει πριν από λίγη ώρα, είχε μεν κλειδιά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στο σχολείο καθώς είχε σχολάσει.

Στο σχολείο δεν υπήρχε ο διευθυντής, που είχε αποχωρήσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, ενώ με την αποχώρηση του διευθυντή έφυγε και ο φύλακας, που επίσης, είχε κλειδιά, μάλιστα είχε κλειδώσει και το προαύλιο.

Συνεπώς, οι μαθητές όταν τέλειωσαν το μάθημα διεπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί μέσα! Προσπάθησαν να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα και τελικά βρήκαν μια πόρτα που άνοιγε από μέσα και μπόρεσαν να βγουν στο προαύλιο.

Τότε έγινε χρήση κινητού τηλεφώνου (σ.σ. ευτυχώς ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό), ειδοποιήθηκε ο διευθυντής του σχολείου και επέστρεψε προκειμένου να …ξεκλειδώσει τους μαθητές, την καθηγήτρια και την καθαρίστρια που δεν είχε κλειδιά.

Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό, που μας μετέφερε επωνύμως γονέας μαθητή (τα στοιχεία του γονέα είναι στη διάθεση της εφημερίδας).

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών ...