Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης – Παραχώρηση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης – Παραχώρηση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως στόχο τη διασύνδεση του με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της με κάθε δυνατό τρόπο, προχώρησε σε ανάπτυξη συνεργασίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου, γόνιμος διάλογος του Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης κ. Λευτέρη Γιοβανίδη με τους φοιτητές, παρουσία του Πρύτανη του Π.Δ.Μ. Καθηγητή κ. Αντώνιου Τουρλιδάκη, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος, για τη δυνατότητα  δημιουργίας θεατρικής ομάδας στους κόλπους του Πανεπιστημίου, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων, με κεντρικό άξονα το Θέατρο. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το κάλεσμα και έχουν ήδη αρχίσει να δρομολογούνται τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και συγκεκριμένα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, για τις ανάγκες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως βασική μέριμνα την Παιδεία και την ουσιαστική καλλιέργεια των φοιτητριών και φοιτητών του, θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα και με όποιον τρόπο διαθέτει στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, μετουσιώνοντας  τη σημασία και τη δύναμη της συνέργειας και της συνεργασίας,  σε πράξη.

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...