Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνέντευξη με έναν… «Αστυνομικό»: Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά στον «e-ptolemeos.gr» για τον ρόλο του στην παράσταση «Φως του γκαζιού»

Συνέντευξη με έναν… «Αστυνομικό»: Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά στον «e-ptolemeos.gr» για τον ρόλο του στην παράσταση «Φως του γκαζιού»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Μια συνέντευξη εφ” όλης της ύλης έδωσε στον «e-ptolemeos.gr» ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας. Μας αναλύει τι τον προσέλκυσε στον ρόλο που υποδύεται στην θεατρική παράσταση με τίτλο «Φως του γκαζιού», αλλά και για το βιβλίο που κυκλοφόρησε. Ακόμα αναφέρει αν θα ασχολιόταν με την πολιτική.

Το πρωτότυπο έργο «Ο Ληστής», θα παρουσιαστεί  τη Δευτέρα 19  Μαρτίου και ώρα 21.00 στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Ο Αστυνομικός Ραφ στο «Φως του γκαζιού» είναι ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση, εκείνος που λύνει το γρίφο και ξεδιπλώνει τις εξελίξεις. Σας γοήτευσε ο ρόλος αυτός;

– Κάθε ρόλος έχει τα δικά του χαρίσματα και ομορφιές. Από τη φύση του ο συγκεκριμένος ρόλος είναι γοητευτικός. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο όμως στην συγκεκριμένη παράσταση, δεν είναι τόσο ο ρόλος όσο οι συνάδελφοι με τους οποίους μοιραζόμαστε την σκηνή.

Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με αμείωτη ένταση, στο τέλος τι συναισθήματα αφήνει τον θεατή;

– Για να μιλήσω ειλικρινά, έχω την εντύπωση ότι οι θεατές βγαίνοντας από την αίθουσα μάλλον τρέχουν ξανά στο ταμείο να κόψουν εισιτήριο για την επόμενη παράσταση. Αυτό δεν αφορά φυσικά σε κάτι το δυσνόητο παραστασιακά, αλλά στην ιδιαίτερη σκηνοθεσία του Κοέν η οποία αφήνει να αιωρούνται κάποιες αμφισημίες ακόμα και μετά το τέλος της παράστασης

 

«Και να σκεφθείς, είχαμε σχεδόν νικήσει» είναι ο τίτλος του βιβλίου που κυκλοφόρησε με την υπογραφή σας. Η υπόθεσή του αφορά μια ήττα; Ή μια νίκη που δεν ήρθε;

– Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη νουβέλα πραγματεύεται την ανατροπή που οφείλουμε όλοι να πραγματοποιήσουμε σε σχέση με τις στρεβλές εκδοχές του εαυτού μας. Αυτός είναι ο στόχος. Και φυσικά μια τέτοια διαδρομή κρύβει και νίκες και ήττες.

Τόσο στο βιβλίο σας όσο και γενικότερα έχετε τοποθετηθεί πολιτικά . Θα ασχολιόσασταν με την πολιτική;

– Ως πολιτικός με την τρέχουσα πρακτική έννοια; Σε καμία περίπτωση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team