Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνέδριο διοργανώνει η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας με τίτλο  «Οι κοινωνικοί μετασχηματισμοί του 20ου αιώνα και η επίδρασή τους στη Δυτική Μακεδονία», στις 18-19 Σεπτέμβριου 2021, στη Φλώρινα

Συνέδριο διοργανώνει η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας με τίτλο  «Οι κοινωνικοί μετασχηματισμοί του 20ου αιώνα και η επίδρασή τους στη Δυτική Μακεδονία», στις 18-19 Σεπτέμβριου 2021, στη Φλώρινα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Οι κοινωνικοί μετασχηματισμοί του 20ου αιώνα και η επίδρασή τους στη Δυτική Μακεδονία», στις 18-19 Σεπτέμβριου 2021, στη Φλώρινα.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, διδάκτορες, υποψήφιους διδάκτορες, καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων τα επιστημονικά ενδιαφέροντα άπτονται των θεματικών του Συνεδρίου. Η παρακολούθηση του θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται. Στο τέλος, θα δοθούν σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι, με το πέρας της διεξαγωγής του Συνεδρίου, η Εταιρεία θα εκδώσει επιστημονικό Τόμο Πρακτικών.

Σχετικά με την Υποβολή Περιλήψεων ισχύουν τα εξής:

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Περιλήψεων έως: 30/04/2021
  • Ημερομηνία Ενημέρωσης Αποδοχής ή Απόρριψης Περιλήψεων έως: 30/05/2021

Οι περιλήψεις των εργασιών υποβάλλονται στο email: emaefsynedrio@gmail.com

Στο email, οι υποψήφιοι εισηγητές να δηλώνουν: το τίτλο της εισήγησης, την περίληψη τους (500 λέξεις), τις λέξεις κλειδιά και την θεματική στην οποία εντάσσεται το θέμα τους, σύμφωνα με τους ίδιους.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  1. Ιστορία: Κρίσεις, διεθνείς σχέσεις, γεωγραφικά όρια και σύνορα, ταυτότητες.
  2. Εκπαίδευση: Ενσωμάτωση προγράμματα σπουδών, αξιολόγηση, σχολικά εγχειρίδια, γλώσσα.
  3. Δίκαιο: Αναθεωρήσεις Συνταγμάτων, Δικαιοπραξίες, Αστικό Δίκαιο.
  4. Κοινωνία: Οικονομία, μετανάστευση, πολιτική, θρησκεία.
  5. Τέχνες και Πολιτισμός: Λαϊκή τέχνη, μουσεία – συλλογές, αρχιτεκτονική, αθλητισμός, διατροφή, μουσική – χορός, φωτογραφία, κινηματογράφος.

Ειδικότερα, τόσο για την υποβολή των περιλήψεων όσο και για την καλύτερη ενημέρωση σας, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.emaef.gr) και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου (https://www.emaef.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-2021) όπου δίνονται πληροφορίες σχετικά με την Επιστημονική επιτροπή, την Οργανωτική Επιτροπή και λοιπές ανακοινώσεις.

Η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας θα σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανακοινώσεις που αφορούν το συνέδριο.

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...