Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας: Ενημέρωση Δημάρχου για κορωνοϊό, παρεμβάσεις στο «Κανάλι» και άλλα ζητήματα

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας: Ενημέρωση Δημάρχου για κορωνοϊό, παρεμβάσεις στο «Κανάλι» και άλλα ζητήματα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με διάφορά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ενημέρωση από πλευράς δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά για θέματα καθημερινότητας του δήμου αλλά και άλλα ζητήματα, συνεδριάζει από το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του ΔΣ Εορδαίας, η δημοτική κοινότητας Πτολεμαΐδας.

Αρχικά, στη συνεδρίαση ο δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη της κοινότητας για ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό για τον Δήμο Εορδαίας και τον χειρισμό όλων όσων έπρεπε να γίνουν από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα. Ειδικά και με αφορμή τη λειτουργία και των δημοτικών σχολείων – νηπιαγωγείων από την προσεχή Δευτέρα, απαντώντας σχετικά στον «Π», ο κ. Πλακεντάς είπε ότι έχουν γίνει απολυμάνσεις και συνεχίζονται σε όλα τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία κ.λπ., ενώ είναι διαθέσιμα προς τους διευθυντές ώστε να παραλάβουν, αντισηπτικά κ.λπ.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση, γενικότερη, για τα ζητήματα της απολιγνιτοποίησης και σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε, ενώ ο δήμαρχος κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήματα.

Μεταξύ αυτών, έγινε ενημέρωση για το ποιες παρεμβάσεις ξεκίνησαν ήδη και συνεχίζονται από πλευράς Δήμου Εορδαίας στην περιοχή «Κανάλι» της Πτολεμαΐδας. Ήδη οι παρεμβάσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα εικοσαήμερο και περιλαμβάνουν μια σειρά απαραίτητων ενεργειών. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό, αυτός είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, ενώ παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν αφορούν μεταξύ άλλων τον φωτισμό, τα παγκάκια, τη διαμόρφωση από τον δρόμο Δ. Εορδαίας προς Ασβεστόπετρα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη