Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Συνεχίζονται οι διακρίσεις έργων του Κοζανίτη Εικαστικού Θωμά Νεράντζη ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Συνεχίζονται οι διακρίσεις έργων του Κοζανίτη Εικαστικού Θωμά Νεράντζη ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο βραβευμένος συντοπίτης μας Εικαστικός Θωμάς Νεράντζης , συνεχίζει να στέλνει επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα, μέσα από τα έργα του.

Αυτή τη φορά αιχμαλωτίζοντας με το φακό του μία στιγμή της, διαφοροποιημένης από την Πανδημία, καθημερινότητας και εμπνεόμενος από εικόνες της κοινωνικής ζωής, δημιούργησε την υπέροχη και πρωτότυπη αυτή φωτογραφία, η οποία επιλέχθηκε να παρουσιαστεί ψηφιακά στην πανέμορφη Laurent Gallery , που βρίσκεται στο St kilda της Μελβούρνης, μιας από τις κοσμοπολίτικες και πολιτιστικές πρωτεύουσες της Αυστραλίας. Ο δημιουργός ,ο οποίος έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη , δήλωσε στο e-ptolemeos ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη διάκριση και επιλογή έργου του, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη μεγάλη Εικαστική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16 έως 18 Απριλίου 2021 , στη μακρινή αυτή χώρα . Να ευχηθούμε στο διακεκριμένο εικαστικό, τα έργα του να «ταξιδέψουν» σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου!

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...