Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνάντηση του Γιάννη Βοσκόπουλου με τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας

Συνάντηση του Γιάννη Βοσκόπουλου με τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση» συναντήθηκε την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος, η Αντιπρόεδρος, κ. Κατερίνα Χατζή, η Γραμματέας, κ. Σοφία Παράσογλου, και η Ταμίας του Συλλόγου, κ. Ουρανία Ορφανίδου.

Το προεδρείο του Συλλόγου ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τη διοργάνωση στην πόλη της Φλώρινας του 3ου κύκλου συζητήσεων Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων Ελλάδος με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ, παράλληλα, ζήτησαν και την οικονομική στήριξη του Δήμου για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στο Τ.Ε.Ι. Φλώρινας, το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019.

Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό η νέα γενιά να μην ξεχνάει το παρελθόν και τις ρίζες της, όπως κάνουν και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών. «Οι Πόντιοι», είπε, «έχουν υποστεί πολλά δεινά και για αυτό οφείλουμε όλοι να τα θυμόμαστε, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά». Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ο κ. Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας με χαρά θα αναλάβει, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων του, την κάλυψη εξόδων του 3ου κύκλου συζητήσεων Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων Ελλάδος.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team