Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνάντηση Στάθη Κωνσταντινίδη με Ερασιτέχνες Αλιείς Πτολεμαΐδας

Συνάντηση Στάθη Κωνσταντινίδη με Ερασιτέχνες Αλιείς Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, το μεσημέρι η συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Στάθη Κωνσταντινίδη με αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαίδας (Α.Σ.Ε.Α.Π.), στο γραφείο του βουλευτή.

   Αφορμή για την συνάντηση δόθηκε μετά την παρέμβαση – προώθηση του κ. Κωνσταντινίδη, σε σχετικό αίτημα Α.Σ.Ε.Α.Π. για την τέλεση αγώνα αλιείας κυπρίνου στην τεχνητή λίμνη πηγών Αώου στο Μέτσοβο.

   Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Τζούρας, ευχαρίστησε άλλη μια φορά τον βουλευτή, αυτή τη φορά δια ζώσης για την βοήθεια που πρόσφερε στον Σύλολογο.

    Παρέδωσε στον βουλευτή φάκελο με τις δράσεις και τι προτάσεις του Α.Σ.Ε.Α.Π., που ως ένα βαθμό περιέχουν ιδέες για την αθλητική – τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της τεχνητής λίμνης Πολυφύτου, χώρος όπου κατά βάση δραστηριοποιούνται τα μέλη του Συλλόγου. Προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί και σε τοπικές αρχές (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης).

    Ο κ. Κωνσταντινίδης άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τις προτάσεις που αναπτύχθηκαν από το Δ.Σ. και δήλωσε αρωγός της προσπάθειάς τους. Ανέφερε  πως εντυπωσιάστηκε κι από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

   Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα κι ανανεώθηκε το ραντεβού τους, στα γραφεία του Α.Σ.Ε.Α.Π. μόλις το επιτρέψουν τα χρονικά περιθώρια και οι συνθήκες. 

Γιώργος Αργυριάδης   

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team