Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνάντηση με αγρότες στο Μεσόβουνο είχε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Συνάντηση με αγρότες στο Μεσόβουνο είχε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στο Μεσόβουνο Εορδαίας βρέθηκε επισκεπτόμενος, το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ο κ. Λουκουρέντζος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Ν. Δ. στο Νομό Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, είχε συνάντηση με αγρότες της περιοχής, για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ αναφέρθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας του οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πως μπορεί ο ΕΛΓΑ να μειώσει τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Επρόκειτο για άτυπη συνάντηση, δεδομένης της παρουσίας του κ. Λυκουρέντζου στην Πτολεμαΐδα και η οποία έγινε σε συνέχεια της προηγούμενης επίσημης επίσκεψης του προέδρου του ΕΛΓΑ στην περιοχή το προηγούμενη διάστημα, όπου και επρόκειτο να γίνει και επίσκεψη στο Μεσόβουνο αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω του προγράμματος.

Οι αγρότες έθεσαν στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ ζητήματα που άπτονται, κυρίως, των προβλημάτων με τις καθυστερήσεις στην καταβολή αποζημιώσεων από καταστροφές, αρρώστιες κ.λπ., ζητώντας να μην καθυστερούν οι διαδικασίες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team