Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνάντηση διοίκησης Φ.Σ. Εορδαϊκού με το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

Συνάντηση διοίκησης Φ.Σ. Εορδαϊκού με το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με το δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε τη Τρίτη η Δ..Σ. του Φ.Σ. Εορδαϊκός. Η συνάντηση έγινε στο  πλαίσιο των επαφών που θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ με διάφορους φορείς.

Η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα και ο σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και κατ επέκταση η συνεργασία στο πλάνο που έχουν θέσει οι άνθρωποι της διοίκησης για έναν μεγάλο ΕΟΡΔΑΙΚΟ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας οι κ.κ.  Κωνσταντινίδης Στέφανος, Ξυνός Θεόδωρος, Μπίκος Δημήτρης, Σωτηριάδης Χρήστος, Σαββίδης Παναγιώτης και ο προπονητής της ομάδας Κουλίδης Γιάννης ενώ το παρόν έδωσε και ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Μίμης Δημητριάδης
Έγινε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα από τον πρόεδρο της ομάδας Στέφανο Κωνσταντινίδη  και στην συνέχεια τοποθετήθηκαν και οι υπόλοιποι συνοπτικά  σχετικά με τα σημαντικότερα προβλήματα της ομάδας.
Ο κ. Πλακεντάς  άκουσε τα σχέδια και τις προτάσεις του Δ.Σ. και  υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί από τη θέση που βρίσκεται για να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.