Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους άξονες συνεργασίας του συλλόγου με το Δήμο καθώς και την προετοιμασία για την διοργάνωση της έκθεσης ΕΓΝΑΤΙΑ EXPO, η οποία πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα. Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους χώρους στάθμευσης οχημάτων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και συμφωνήθηκε να υπάρξει τελική χωροθέτηση των σημείων, κατόπιν ολοκληρωμένης πρότασης  που θα καταθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος στο Δήμο Εορδαίας, ενώ τονίστηκε με έμφαση η ανάγκη τήρησης από πλευράς των καταστημάτων των ωραρίων φορτοεκφόρτωσης.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας, στο κλείσιμο της συνάντησης, υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και τον εμπορικό κόσμο με ζητούμενο την ανάπτυξη, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την οικονομική ευμάρεια της περιοχής μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team