Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει οριστεί Τοποτηρητής της χηρευούσης θέσης της Μητροπόλεως Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούσε επί σειρά ετών ο αξιοσέβαστος Ποιμενάρχης μας, κυρός Σεραφείμ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα θρησκευτικού περιεχομένου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. Τέλος,  ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δαβίδ να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, έδωσε τις ευχές και  τις ευλογίες του στον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι απαντήσεις Κασαπίδη σε επιχειρηματίες περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» στην κατανομή επιχορήγησης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε συνέχεια της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης του περιφερειάρχη με πολίτες για το πρόγραμμα 40 εκ. ευρώ, σε ερώτηση ...