Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στον αγιασμό του 1ου ΓΕ.Λ. Φλώρινας βρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Στον αγιασμό του 1ου ΓΕ.Λ. Φλώρινας βρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στον αγιασμό του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ο κ. Γιαννάκης τόνισε την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς και την ανάγκη να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, υπογραμμίζοντας πως απαιτείται υπομονή, ατομική ευθύνη και επαγρύπνηση απ” όλους.

Ο κ. Γιαννάκης σημείωσε πως η δημοτική αρχή θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, προσπαθώντας να δίνει τις απαραίτητες διεξόδους και να εξασφαλίζει τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του τόπου μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...