Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στο σκοτάδι οι έρευνες για το πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια – Στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου  

Στο σκοτάδι οι έρευνες για το πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια – Στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δεν καταγράφεται αξιοσημείωτη πρόοδος στην αστυνομική έρευνα για τη διαπίστωση της ταυτότητας του πτώματος, που εντοπίστηκε πριν μια εβδομάδα (Παρασκευή 10 Μαΐου), στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων της ΔΙΑΔΥΜΑ-ΕΔΑΔΥΜ στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ.

Η υπόθεση λοιπόν εξακολουθεί να καλύπτεται από σκοτάδι, αν και η  αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια για την προέλευση και την ταυτότητα του πτώματος. Το γεγονός ωστόσο ότι βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και λόγω ότι βρέθηκε μέρος της σωρού μονάχα, από τη λεκάνη και κάτω, δεν βοήθησε ιδιαίτερα ούτε καν στο να λεχθεί με βεβαιότητα ότι ανήκει σε άντρα, όπως έλεγαν οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μάλιστα με αστυνομική πηγή, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η σωρός από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης στην οποία απεστάλη το ίδιο απόγευμα της ανεύρεσής της, αναμένεται να σημειώσουν σημαντική καθυστέρηση, ίσως και τρεις ολόκληρους μήνες, πράγμα που δεν βοηθά στην πρόοδο των αστυνομικών ερευνών. Καθώς τα εργαστηριακά αποτελέσματα είναι αυτά που αναμένεται να αποκαλύψουν το χρόνο και την αιτία θανάτου του αγνώστου ατόμου, το φύλλο και την ηλικία του.

Επίσης, το γεγονός ότι η σωρός που βρέθηκε στην ταινία προδιαλογής των αστικών απορριμμάτων της ΕΔΑΔΥΜ ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και ήταν καλυμμένη με χώμα (για την ακρίβεια εντοπίστηκε κάτω από χώματα) κάνει την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκταφή, ότι δηλαδή το σώμα του αγνώστου ατόμου θάφτηκε πριν καιρό και έγινε πρόσφατα η εκταφή του και η απόρριψή του σε κάδο απορριμμάτων σε άγνωστο σημείο της Δυτικής Μακεδονίας, από όπου συγκεντρώνονται τα αστικά απορρίμματα που καταλήγουν για επεξεργασία στη Μονάδα της ΔΙΑΔΥΜΑ-ΕΔΑΔΥΜ.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν επίσης ότι δεν υπάρχει πρόσφατη δήλωση εξαφάνισης ατόμου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με εξαίρεση μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Πετρανά Κοζάνης η οποία αγνοείται από τις αρχές Φεβρουαρίου 2019.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σαρωτικός ο Μακεδονικός Φούφα και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μπορεί οι ελπίδες του για παραμονή να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές αλλά ο Μακεδονικός Φούφα έχει δείξει ότι ...