Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στο προσκήνιο ξανά η βελτίωση της ΕΟ Γρεβενών – Τρικάλων – Ο Επίκαιρος Καταγράφει

Στο προσκήνιο ξανά η βελτίωση της ΕΟ Γρεβενών – Τρικάλων – Ο Επίκαιρος Καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πέρασε πάνω από ένας χρόνος, από τότε που ο Πτολεμαίος ανέδειξε τη μεγάλη κωλυσιεργία των υπηρεσιών κατά την εκτέλεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. 15, ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΕΩΣ ΤΗΝ Τ.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ», μικρής κλιμακας έργου που θα διευκολύνει τη σύνδεση Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, αφού η Εθνική Οδός Γρεβενών – Τρικάλων στο εν λόγο τμήμα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Επί 2 χρόνια το έργο ήταν κολλημένο και πήγαινε προς ακύρωση λόγω του ότι δεν μπορούσε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της προσωρινής ρύθμισης της κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εργασιών. Η κατάσταση είχε εκθέσει το κύρος της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, αφού το έργο μπορούσε να ματαιωθεί λόγω του ότι  δεν μπορούσε να διεκπεραιωθεί ένα απλό ρυθμιστικό ζήτημα.

Το θέμα εξετάζεται εκ νέου τις τελευταίες ημέρες από τη νέα περιφερειακή αρχή, με πρωτοβουλία του Γιώργου Κασαπίδη, ενώ φαίνεται να υπάρχει γόνιμο έδαφος ώστε να ξεκολλήσει άμεσα το θέμα και να ολοκληρωθεί το έργο τους επομένους μήνες.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team