Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η προγραμματική για τη σήραγγα της Κλεισούρας

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η προγραμματική για τη σήραγγα της Κλεισούρας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας παρέπεμψε το θέμα της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με την «Εγνατία Οδός ΑΕ» για το έργο της σήραγγας της Κλεισούρας, η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε σήμερα. Τη συγκεκριμένη εισήγηση έκανε η Πρόεδρος, Γιούλα Γκατζαβελη, με το σώμα να την εγκρίνει ομόφωνα, ενώ στην παρέμβασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, ζήτησε επίσης την παραπομπή του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο λόγο της βαρύτητας και της σημασίας που έχει. Η προγραμματική σύμβαση, την οποία σας παρουσίασε χθες ο «Π», προβλέπει τη συνεργασία της Περιφέρειας με την Εγνατία Οδός η οποία θα αναλάβει το ρόλο του Φορέα Υλοποίησης του έργου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...