Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στις 100 καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου το ανδρικό πορτρέτο του Δημήτρη Βαβλιάρα – Μουσικός και «εραστής» της φωτογραφίας, γεννημένος στην Πτολεμαΐδα και κάτοικος Αιανής

Στις 100 καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου το ανδρικό πορτρέτο του Δημήτρη Βαβλιάρα – Μουσικός και «εραστής» της φωτογραφίας, γεννημένος στην Πτολεμαΐδα και κάτοικος Αιανής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια φωτογραφία του Δημήτρη Βαβλιάρα, που γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα και είναι κάτοικος Αιανής, βραβεύτηκε ως μια από τις 100 καλύτερες φωτογραφίες ανδρικού πορτρέτου στον κόσμο, στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας – International Photography Award.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, δύο από τις δέκα πέντε φωτογραφίες που υπέβαλε ο Δημήτρης Βαβλιάρας έφτασαν στην τρίτη φάση του διαγωνισμού, στην οποία έφτασαν μόνο 3.956 φωτογραφίες.

Βάση της κατάταξης, ο Δημήτρης Βαβλιάρας  μπήκε στις TOP 100 φωτογραφίες για το ανδρικό πορτρέτο, μια φωτογραφία που απεικονίζει κάτοικο της Αιανής.

Αξίζει να τονιστεί ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν 117.541 συμμετοχές από 173 κράτη με 418 χιλιάδες φωτογραφίες!

Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία εμπεριέχει πορτρέτα ανθρώπων, κάτι που τον ενδιαφέρει, ενώ ο ίδιος είναι μουσικός.

Δημήτρης Βαβλιάρας

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας Βαβλιάρας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, μάλιστα τέλειωσε στην πόλη το 1ο δημοτικό σχολείο. Τώρα είναι κάτοικος Αιανής Κοζάνης. Είναι μουσικός, γράφει στίχους για τον ίδιο και άλλους καλλιτέχνες, ενώ η αγάπη του για τη φωτογραφία είναι έκδηλη. Μάλιστα δεν είναι πρώτη φορά που διακρίνεται με πορτρέτο του σε φωτογραφικό διαγωνισμό. Το 2018 στον διαγωνισμό Faces 2018 είχε λάβει το πρώτο βραβείο για πορτρέτο.

Στα μουσικά μονοπάτια, το 2013 έβγαλε τον πρώτο του δίσκο με τη συμμετοχή των Βασίλη Σκουλά και Αργύρη Μπακιρτζή (Πάλι βρέχει). Το 2016 κυκλοφόρησε ο δεύτερος με τον Γιώργο Μιχαήλ (Ατέρμων). Επίσης δισκογραφικά συνεργάστηκε με τους Αργύρη Λουλατζη, Σοφία Γεωργαντζη και τους Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη.


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Τόπος να ζεις»: «Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης ζήτησε συνάντηση με την Α/θμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης και τους απάντησαν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί το έγγραφό τους δεν είχε σφραγίδα»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανάρτηση στο facebook της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις: «Θα μπορούσε να είναι ...