Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στηρίξτε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφώνου το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μουρικίου! Ένα τραγούδι που εμπνεύστηκαν οι μικροί μαθητές! Ακούστε το!!!

Στηρίξτε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφώνου το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μουρικίου! Ένα τραγούδι που εμπνεύστηκαν οι μικροί μαθητές! Ακούστε το!!!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΣΤΟΠ σε όλα αυτά που μας τρομάζουν!!! ΚΟΛΟΚΥΘΑ στο φόβο! ΚΟΛΟΚΥΘΑ στο μίσος!!! ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….ΚΟΛΟΚΥΘΑ!! Ένα τραγούδι που εμπνεύστηκαν οι μικροί μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου, το σύνθεσαν και το τραγούδησαν. Στη συνέχεια το διαδήλωσαν, το φώναξαν, το τραγούδησαν μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Μουρικίου,τους γονείς τους και τους κατοίκους της περιοχής τους έξω από το σχολείο, στους δρόμους, στα χωριά τους! ΚΟΛΟΚΥΘΑ!!! Η λέξη «ΚΟΛΟΚΥΘΑ» έχει αντικατασταθεί πλέον στο σχολείο όταν κάποιος νιώθει ότι τον προσβάλουν, τον πληγώνουν ή όταν κάποιος έχει ακούσει και έχει δει ένα μήνυμα στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή που τον τρομάζει. Τότε σταματούν όλα και τα παιδιά προσπαθούν να βρούνε μία λύση. Στόχος είναι να ακουστούν όλη τη σχολική χρονιά λιγότερα «ΚΟΛΟΚΥΘΑ». Η έμπνευση ξεκίνησε από έναν μικρό μαθητή που ζήτησε να τον κάνουν να γελάσει όταν δεν αισθάνθηκε καλά την στιγμή που είδε σκηνές βίας στην τηλεόραση. Τότε ένας συμμαθητής του πήρε μία γαντόκουκλα, έναν Σκίουρο και άρχισε να λέει πολλές φορές την λέξη ΚΟΛΟΚΥΘΑ! Από τη στιγμή εκείνη άρχισαν τα γέλια και τα παιδιά έχουν σαν σύνθημα τη λέξη «ΚΟΛΟΚΥΘΑ» που σταματάει όλα αυτά που μας πληγώνουν και μας πονούν!

 

Ακούστε εδώ και ψηφίστε

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Ικανοποίηση για την αναστολή πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι, Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Σάββατο με υψηλότατα στελέχη της Κυβέρνησης, τα ...