Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στήνεται το εργαστήριο για την επεξεργασία δειγμάτων κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία- Έφτασε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο το πρώτο μηχάνημα

Στήνεται το εργαστήριο για την επεξεργασία δειγμάτων κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία- Έφτασε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο το πρώτο μηχάνημα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στήνεται μέρα με τη μέρα το ειδικό εργαστήριο ανάλυσης δειγμάτων για τον κορονοϊό στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο θα λειτουργήσει μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σήμερα στην Κοζάνη και το χώρο όπου θα λειτουργήσει το εργαστήριο, έφτασε το πρώτο μηχάνημα το οποίο παρελήφθη από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Πρόκειται για την καμπίνα βιοασφάλειας κλάσης 2, όπως ονομάζεται, μηχάνημα το οποίο παραχωρήθηκε μετά και τις ενέργειες του διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει στην Κοζάνη και το βασικό μηχάνημα του εργαστηρίου, το Real Time PCR, το οποίο προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τη Βουλγαρία μετά και την ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας