Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στην Πτολεμαΐδα χτυπά από σήμερα Παρασκευή 25-9-2020 η «καρδιά» της Γενικής Χειρουργικής!

Στην Πτολεμαΐδα χτυπά από σήμερα Παρασκευή 25-9-2020 η «καρδιά» της Γενικής Χειρουργικής!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με τους καλύτερους οιωνούς και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Γενικής Χειρουργικής ,στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωσης Γενικών Χειρουργών Ελλάδας , το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 ,στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας .

«Ψυχή» της όλης πρωτοβουλίας και διοργάνωσης ο Πτολεμαϊδιώτης Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Σχολής Επιστημων Υγείας Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Κωνσταντίνος Σαπαλίδης , ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαλή έναρξη του Συνεδρίου και για τη σημαντική συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.

Ο κ. Σαπαλίδης υπενθύμησε ότι το Συνέδριο διοργανώνει η Ένωση Γενικών Χειρουργών Ελλάδος «ΕΕΓΧΕ» , σε συνεργασία με την Ελληνορουμανική Εταιρεία Χειρουργών «HEROES» , ευχαριστώντας για μία ακόμα φορά , όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού Συνεδρίου τόσο για τον τόπο μας ,όσο και για τον επιστημονικό χώρο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ανοίγει ο δρόμος για προνόμια σε εμβολιασμένους -Τι λένε οι ειδικοί

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η σταδιακή επαναλειτουργία τομέων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα ...