Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Στην αντεπίθεση ο Ηλίας Κάτανας για το «Τρώγατε και δεν πληρώνατε» Κασαπίδη: «Άλλο η αντιπεριφέρεια οικονομικών και άλλο ο Πόρος ή η ΕΠΤΑΚ – Κάπου τα μπέρδεψε ο περιφερειάρχης – Τον προκαλώ…»

Στην αντεπίθεση ο Ηλίας Κάτανας για το «Τρώγατε και δεν πληρώνατε» Κασαπίδη: «Άλλο η αντιπεριφέρεια οικονομικών και άλλο ο Πόρος ή η ΕΠΤΑΚ – Κάπου τα μπέρδεψε ο περιφερειάρχης – Τον προκαλώ…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην αντεπίθεση βγήκε ο περιφερειακός σύμβουλος και π. αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών επί θητείας Καρυπίδη, Ηλίας Κάτανας, μετά τα όσα του πρόσαψε ο περιφερειάρχης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κασαπίδης απευθυνόμενος στον Ηλία Κάτανα τον κατηγόρησε πως «τα έκανε μούσκεμα στη θητεία του και εξέθεσε τον Θόδωρο Καρυπίδη», ενώ είπε επίσης ότι «Πηγαίνατε τρώγατε και δεν πληρώνατε τους λογαριασμούς».

Ο Ηλίας Κάτανας, απαντώντας, τόνισε πως αφορά τον Τοπικό Πόρο ή τα τιμολόγια της ΕΠΤΑΚ που δεν έχουν σχέση με την αντιπεριφέρεια Οικονομικών. Μάλιστα τόνισε πως ο περιφερειάρχης πετάει λάσπη και κάπου τα «μπέρδεψε».

Η ανάρτηση Κάτανα:

«Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Κασαπίδη πως είναι άλλο η Αντιπεριφέρεια Οικονομικών και άλλο ο Τοπικός Πόρος και άλλο τα τιμολόγια της Εταιρίας Πολιτισμού, Τουρισμού Αθλητισμού και κοινωνικής παρέμβασης (ΕΠΤΑΚ) που ουδεμία σχέση έχουν με την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών. Όφειλε να το γνωρίζει αυτό μετά από 1,5 χρόνο στην θέση του Περιφερειάρχη και όχι να πετάει λάσπη, εκτός και αν την πετάει σκόπιμα. Μάλλον σήμερα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και κάπου τα μπέρδεψε όλα. Τον προκαλώ όμως, εαν έχει κάτι να προσάψει για την αντιπεριφέρεια οικονομικών που ήμουν αρμόδιος να βγει και να τα καταγγείλει επίσημα…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Ενώνουμε δυνάμεις για να σπάσει η σιωπή ενάντια σε κάθε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας στον αθλητισμό»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνάντηση με την Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός ...