Αρχική > Πολιτική > Στην …αντεπίθεση η Περιφέρεια κατά Πάτση για τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη για την «κορωνο-λίστα» – «Δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία και ενημερώθηκε και με e-mail-Το ίδιο έχει συμβεί και σε προσκλήσεις του Περιφερειακού»

Στην …αντεπίθεση η Περιφέρεια κατά Πάτση για τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη για την «κορωνο-λίστα» – «Δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία και ενημερώθηκε και με e-mail-Το ίδιο έχει συμβεί και σε προσκλήσεις του Περιφερειακού»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην …αντεπίθεση βγαίνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση αναφορικά με την μη παρουσία του στην σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης, την προηγούμενη Κυριακή, με θέμα το πρόγραμμα των 40 εκ. ευρώ στις επιχειρήσεις.

Ο κ. Πάτσης τη Δευτέρα απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή του TOP CHANNEL «Επί Παντός», δήλωσε πως δεν συμμετείχε στη συνάντηση γιατί κλήθηκε μισή ώρα πριν μέσω e-mail, λέγοντας, δε πως δεν είχε ατζέντα συζήτησης, προκειμένου να προετοιμαστεί.

Η Περιφέρεια, σε απάντησή της σήμερα δίνει συνέχεια, λέγοντας πως δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τηλεφωνικά τον κ. Πάτση, για αυτό στάλθηκε SMS και email με το θέμα της συζήτησης, ενώ μετά από «επανειλημμένες» προσπάθειες όπως σημειώνουν, εντοπίστηκε και τηλεφωνικά. Μάλιστα η περιφέρεια αφήνει και νέα αιχμή λέγοντας πως το ίδιο συνέβη και σε προσκλήσεις του περιφερειακού συμβουλίου με τον ίδιο, να μην έχει συμμετάσχει.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως ο κ. Πάτσης στην επίμαχη συνέντευξη είχε εξαπολύσει τα «βέλη» του κατά της περιφερειακής αρχής για τους χειρισμούς της στο θέμα της λίστας των 40 εκ. ευρώ, τονίζοντας πως «παρατηρήθηκαν πολλές αστοχίες, «δείχνοντας» Κασαπίδη αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσιο, για το ότι τα Γρεβενά αδικήθηκαν. Μάλιστα καταλόγισε και πολιτική ευθύνη του περιφερειάρχη και των αντιπεριφερειαρχών για το πρόγραμμα.

 

Η ανακοίνωση της περιφέρειας έχει ως εξής:

«Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους Κυβερνητικούς Βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σκοπός ήταν η ενημέρωση προς συνδρομή τους αναφορικά με το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία». Η διοργάνωση της συζήτησης έγινε από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων.

Από νωρίς ενημερώθηκαν όλοι οι Βουλευτές τηλεφωνικά και με sms, αλλά η τηλεφωνική επικοινωνία με το Βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση δεν κατέστη δυνατή. Έτσι αποφασίστηκε να ενημερωθεί και με email. Το θέμα της συζήτησης αναφερόταν τόσο στο sms όσο και στο email. Τελικά μετά από επανειλημμένες προσπάθειες ενημερώθηκε και τηλεφωνικά.

Με μεγάλη έκπληξη όμως, το βράδυ της Δευτέρας 22/2, σε συνέντευξή  του στον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel και στο Δημοσιογράφο Πλιάτσιο Παναγιώτη, παρακολουθήσαμε  τον κ. Πάτση να δηλώνει πως κλήθηκε μισή ώρα πριν τη διάσκεψη χωρίς να γνωρίζει καν το θέμα και πως με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούσε να λάβει μέρος σε μία τέτοια συζήτηση.

Το ίδιο έχει συμβεί, εξ΄ όσων γνωρίζουμε, με τον κ. Πάτση και σε προσκλήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου προς τους Βουλευτές στις οποίες, ενώ είχε προσκληθεί, δεν παρευρέθη.

Αυτά προς πληροφόρηση όλων, προκειμένου να μην αφήνεται καμία υπόνοια αποκλεισμού του κ. Πάτση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για πολύ σημαντικά θέματα του τόπου».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή εκδήλωση των Νομαρχιακών Επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κυριακή 18/4/2021 στις 6.00 μμ «Συζητάμε και διαμορφώνουμε με την κοινωνία το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»   ...