Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στη συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος πήρε μέρος ο βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης- Δελτίο Τύπου

Στη συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος πήρε μέρος ο βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης- Δελτίο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.

Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.

Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Τέθηκε επίσης και το θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης για το οποίο είναι δρομολογημένες οι διαδικασίες από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου στην Κοζάνη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team