Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στη Δυτική Μακεδονία για δύο(2) εβδομάδες ο Κώστας Μουσουρούλης

Στη Δυτική Μακεδονία για δύο(2) εβδομάδες ο Κώστας Μουσουρούλης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία για σχεδόν όλο το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, ο Συντονιστής για τη Δίκαιη Μετάβαση, Κώστας Μουσουρούλης.

Την είδηση είχε μεταδώσει σχεδόν πριν 20 ημέρες αποκλειστικά ο «Π» και έρχεται να επιβεβαιωθεί πλήρως, καθώς ο ο Συντονιστής για τη Δίκαιη Μετάβαση θα βρίσκεται στην περιοχή από τις 14 Ιουνίου, ώστε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εργασίας για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Όπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο Κώστας Μουσουρούλης, θα δει όλους τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας με το πρόγραμμα να συντάσσεται αυτή την ώρα με ευθύνη της Περιφέρειας.

Ο Κώστας Μουσουρούλης επιβεβαίωσε αποκλειστικά στον «Π» την είδηση της έλευσής του στη Δυτική Μακεδονία, τονίζοντας πως έρχεται στην περιοχή για να παρουσιάσει τον μέχρι τώρα σχεδιασμό αλλά και να ακούσει αυτοδιοικητικούς, φορείς, εργαζόμενους και πολίτες.

Αυξημένες είναι παράλληλα οι πιθανότητες να βρεθεί στην περιοχή εκ νέου και ο Υφυπουργός Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η μέρα ή οι μέρες που ο ίδιος θα είναι στη Δυτική Μακεδονία.

Αυτή την ώρα ολοκληρώνεται στο διοικητήριο της ΖΕΠ, η μεγάλη σύσκεψη του Περιφερειάρχη με τα μέλη της επιτροπής για τη μεταλιγνιτική περίοδο, όπου ο Γιώργος Κασαπίδης, ανακοίνωσε το όνομα του Στέργιου Κιάνα για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης, όπως πρώτο σας ενημέρωση το e-ptolemeos.gr

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας