Αρχική > Αθλητικά > Στη δίνη (και) του κορωνοϊού και η ανακαίνιση του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας – Σε αναστολή οι συμβάσεις εργαζομένων συνεργείων

Στη δίνη (και) του κορωνοϊού και η ανακαίνιση του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας – Σε αναστολή οι συμβάσεις εργαζομένων συνεργείων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο κορωνοϊός είναι το τελευταίο, από τα αίτια για το μη ξεκίνημα των έργων ανακαίνισης στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Μια ανακαίνιση που πήρε πολλές αναβολές μέσα στην προηγούμενη χρονιά, και τελικά ήταν να ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου2020. Για αυτό άλλωστε οι ομάδες άρχισαν να ψάχνουν και «στέγη» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που αποδείχθηκε πολύ δύσκολο.

Γραφειοκρατικά και άλλα προβλήματα όμως πήγαν την έναρξη των έργων πιο πίσω, με τις ομάδες και τον ιδιοκτήτη του κυλικείου να ειδοποιούνται πως πρέπει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου να αδειάσουν τα πάντα αφού την επομένη θα άρχιζαν τα έργα. Ο καιρός πέρασε αλλά καμία εργασία δεν ξεκίνησε, με την ημερομηνία έναρξης των εργασιών να είναι ένα μυστήριο. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Νίκος Φουρκιώτης σε ερώτηση του «Π» την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε πως τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και πλέον ο εργολάβος μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες.

Έλα όμως που ένα νέο πρόβλημα δημιουργήθηκε, αυτή τη φορά με το συνεργείο κλιματισμού που συνεργάζεται με τον εργολάβο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η τελευταία εξέλιξη είναι ότι ο εργολάβος δεν ξεκινάει τα έργα αφού το συνεργείο που είχε αναλάβει τον κλιματισμό έχει «βγάλει» όλο το προσωπικό σε αναστολή εργασίας λόγω COVID-19, και δεν μπορεί να ξεκινήσει τις δουλειές μιας και όπως επικαλείται, «δεν έχει εργάτες». Αυτό συνεπάγεται ότι μετατίθεται τεχνητά η έναρξη των εργασιών, ίσως και μετά τη λήξη του lockdown.

Δεν ξέρουμε αν η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας μπορεί να καθυστερήσει ένα έργο, αλλά η καθυστέρηση είναι δεδομένη. Οι παροικούντες αναφέρουν, πως θα ήταν ιδανικό το σενάριο να γίνουν οι εργασίες μέσα στην περίοδο του κορωνοϊού που είναι παγωμένος και ο αθλητισμός, για να μείνουν «άστεγες» οι ομάδες όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Οι ίδιοι κύκλοι, αναφέρουν πως «εδώ που φτάσαμε, τα έργα ίσως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσουν με το καλό το Μάϊο έτσι ώστε και οι ομάδες να μην ψάχνουν για έδρα μέσα στη χρονιά, από “δω κι από “κει…».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Εορδαίας: «Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η ΟΝΝΕΔ Εορδαίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: » Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας». Πρόκειται για ένα επίκαιρο ...