Αρχική > Αθλητικά > Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η έναρξη των εργασιών στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας -Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει -Υποσχέσεις από τον ανάδοχο για άμεση εκκίνηση

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η έναρξη των εργασιών στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας -Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει -Υποσχέσεις από τον ανάδοχο για άμεση εκκίνηση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η έναρξη  των εργασιών ανακαίνισης στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας, μιας και μια σειρά ενεργειών και προβλημάτων καθυστερούν την έναρξη.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κώστας Μίχος έκανε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα, ρωτώντας γιατί ο Δήμος δεν πιέζει τον ανάδοχο να ξεκινήσει ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, τώρα μάλιστα που δεν έχει και αγώνες.

Στον κ. Μίχο απάντησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων  Νικόλαος Φουρκιώτης, παραθέτοντας τα προβλήματα στο έργο και τι μέλλει γενέσθαι σήμερα, λέγοντας πως: « Το έργο δημοπρατήθηκε πριν 3 χρόνια αλλά δεν μπορούσε να ξεκινήσει αφού δεν υπήρχε άδεια στατικότητας. Όταν αναλάβαμε το Δήμο και βλέποντας τις εκκρεμότητες, κάναμε ενέργειες μαζί με την πολεοδομία και τις τεχνικές υπηρεσίες για να λυθεί το πρόβλημα και να βγει η οικοδομική άδεια. Τέλος καλοκαιριού-αρχές φθινοπώρου του ΄ 20 λύσαμε το πρόβλημα και στη συνέχεια ήρθαμε σε συζητήσαμε με τον ανάδοχο για το εάν εξακολουθεί να θέλει να κάνει το έργο».

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, ο εργολάβος δήλωσε θετικός αλλά επειδή προβλεπόταν στη μελέτη ένας αεραγωγός ψύξης-θέρμανσης  που έπρεπε να κρεμαστεί στην οροφή που ήταν μεταλλική δεν ήξερε αν θα μπορούσε να τον κρατήσει.

Αυτό, προσέθεσε ο κ. Φουρκιώτης, είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια συζήτηση με τις τεχνικές υπηρεσίες για να βρεθεί λύση. Τελικά αποφασίστηκε να βγει εξωτερικά ο αεραγωγός και να στηριχθεί στο τοίχο.

Λόγω όμως του κορωνοϊού ο ανάδοχος είχε πρόβλημα με το συνεργείο που πραγματοποιούσε το έργο και έτσι το θέμα αυτό με τον αεραγωγό έμεινε εκεί, σημείωσε.

Αναφορικά με την καθυστέρηση στις εργασίας, σημείωσε πως: «Εδώ και ένα μήνα έχουμε δώσει τα κλειδιά στον ανάδοχο για να ξεκινήσει. Την Παρασκευή βρέθηκε στο συμβούλιο της ΚΕΔΕ. Πήγε στο ΔΑΚ και σε συνεννόηση με τους επιβλέποντες μηχανικούς αποφάσισε να ξεκινήσει έργα που δεν επηρεάζουν αεραγωγό. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ήμαστε σε επικοινωνία και πιέζαμε ανάδοχο να ξεκινήσει αλλά έπρεπε να λυθούν και κάποια προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως διαπιστώνει κανείς, άραγε, στο ΔΑΚ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη  οι εργασίες και είναι άγνωστο πότε θα γίνει αυτό.

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...