Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου, τον ΑΗΣ Καρδιάς και την «Πτολεμαΐδα 5» βρέθηκε η Παρασκευή Βρυζίδου

Στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου, τον ΑΗΣ Καρδιάς και την «Πτολεμαΐδα 5» βρέθηκε η Παρασκευή Βρυζίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα Ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου, τον ΑΗΣ Καρδιάς, Υδροηλεκτρικό Σταθμό Ιλαρίωνα και την υπό κατασκευή Μονάδα 5 επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου.

Η περιοχή μας είναι συνδεδεμένη με τον λιγνίτη και η χώρα εξαρτημένη από την ενεργειακή παραγωγή του Νομού μας. Πρέπει να παραμείνουμε το ενεργειακό κέντρο της χώρας, διότι για περισσότερο από 60 χρόνια βρήκαν δουλειά, αλλά και αφιέρωσαν τη ζωή τους, χιλιάδες εργαζόμενοι σε δύσκολες συνθήκες.

Η περιοχή έδωσε τα σπλάχνα της και δεν μπορεί σήμερα να απαξιώνεται. Οι εργολάβοι να μένουν 7 μήνες απλήρωτοι, το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο, η Μονάδα 5, σε επισφάλεια και οι εργαζόμενοι με ερωτηματικό και ανασφάλεια.

Το ενεργειακό σχέδιο της ΝΔ, με σταθερά βήματα, μπορεί να εξασφαλίζει το σίγουρο μέλλον της ΔΕΗ και των εργαζομένων. Τα πειράματα και οι προσδοκίες, χωρίς αντίκρισμα, ήρθε η στιγμή να τελειώσουν. Εγγύηση αποτελεί το πρόγραμμα της ΝΔ και η δική μας διεκδικητική παρουσία.

 Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team