Αρχική > Αθλητικά > Σπύρος Ζαννιάς Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης: Μια ακόμα άψογη διοργάνωση, σε άψογες εγκαταστάσεις που διοικούνται από ένα ικανό πρόεδρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σπύρος Ζαννιάς Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης: Μια ακόμα άψογη διοργάνωση, σε άψογες εγκαταστάσεις που διοικούνται από ένα ικανό πρόεδρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
Δάλλας

Τα καλύτερα είχε να πει για μια ακόμα φορά για τις εγκαταστάσεις του τένις στην Πτολεμαΐδα, τη διοργάνωση που ανέλαβε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας του καθώς και για τον πρόεδρο και το  Δ.Σ. του ομίλου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς που βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 ηλικιών 12 έως 14 που πραγματοποιείτε από το Σάββατο 29 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Ζαννιάς αναφέρθηκε και στα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για τον κορωνοϊό λέγοντας πως η ομοσπονδία του ήταν από τις πρώτες που πήραν μέτρα για τον ιό.

Αναλυτικά ο κ. Ζαννιάς δήλωσε « Μια ακόμα άψογη διοργάνωση, σε άψογες εγκαταστάσεις που διοικούνται από ένα ικανό πρόεδρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Δεν υπάρχει κίνδυνος για κανένα και εύχομαι να ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε. Εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονται για αυτό το τουρνουά στην Πτολεμαΐδα, γέμισαν τα ξενοδοχεία ενώ ζωντάνεψε η εστίαση και όλα αυτά γιατί πρέπει να προσέχουμε την περιφέρεια πάντα, να ήμαστε δίπλα της και ειδικά σε περιοχές που έχουν δημιουργήσει τέτοιες εγκαταστάσεις που είναι κόσμημα για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά οργανωτικό θέμα τα λόγια περιττεύουν. Μακάρι σε όλα τα αθλήματα να υπήρχε αυτή η ασφάλεια.

Είναι η 4η χρονιά που γίνεται αυτό το πρωτάθλημα στην Πτολεμαΐδα και εμείς ότι υποσχεθήκαμε στη πόλη και σε σας προσωπικά το έχουμε κάνει και το διεθνές πρωτάθλημα θα μείνει εδώ όσο υπάρχει η Πτολεμαΐδα αλλά θα πρέπει και η πόλη να κινηθεί και να στηρίξει την εγκατάσταση και το τένις».

Ο κ. Τσιάρας από την πλευρά του δήλωσε «εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να προσθέσω ότι το τένις είναι από τα αθλήματα που έχει τις λιγότερες εκδηλώσεις όσο αναφορά το θέμα το κορωνοϊού, είναι ένα άθλημα ευγενικό και γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος και παίζεται από όλες τις ηλικίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο (εδώ ο κ. Ζανιάς δήλωσε πως η ομοσπονδία ευχαριστεί για την εγκατάσταση που έγινε με πρωτεργάτη αυτόν, τη Περιφέρεια, το Δήμο και γενικά όσους συνέβαλαν και που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα), και την ομοσπονδία που μας έχει δώσει να κάνουμε ένα διεθνές τουρνουά βετεράνων, ένα πανευρωπαϊκό για ηλικίες 12 χρονών , αυτό το Ε1 που είναι 1ης κατηγορίας και άλλα σε περιφερειακό επίπεδο, όπως και το τριεθνές Ελλάδα, Σκόπια, Αλβανία (και πάλι ο κ. Ζαννιάς τόνισε ότι θα συνεχίσει η ομοσπονδία να τα αναθέτει στην Πτολεμαΐδα, απλά θα πρέπει και η πόλη να στηρίξει την εγκατάσταση θα πρέπει οι ακαδημίες να γεμίσουν παιδιά, αλλά να έρθουν και ενήλικες και γενικά να αξιοποιηθεί η εγκατάσταση).

Οι εγκαταστάσεις όντως πρέπει να αξιοποιηθούν και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν και οι ξενοδόχοι και οι έμποροι και γενικά ο κόσμος της Πτολεμαΐδας γιατί όπως είπε και ο πρόεδρος είναι από τις ελάχιστες εγκαταστάσεις και πανελλαδικά αλλά και   στα βαλκάνια.

Οι αγώνες που συγκέντρωσαν πάνω από 200 αθλητές ολοκληρώνονται αύριο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μπάσκετ Την  Βασιλική Χωλοπούλου απέκτησε ο Λασσάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη η οποία απέκτησε ...