Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σπάσιμο της θητείας μεταξύ Κιάνα- Συλλίρη στο ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας- Η αλλαγή σκυτάλης και το μήνυμα- καρφί του απερχόμενου Προέδρου, Δημήτρη Μαυροματίδη

Σπάσιμο της θητείας μεταξύ Κιάνα- Συλλίρη στο ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας- Η αλλαγή σκυτάλης και το μήνυμα- καρφί του απερχόμενου Προέδρου, Δημήτρη Μαυροματίδη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μοίρασμα της θητείας του Προέδρου για 3 χρόνια στο Στέργιο Κιάνα και τους υπόλοιπους 18 μήνες(η θητεία πλέον είναι 4,5 χρόνια) στο Νίκο Συλλίρη, προβλέπει η συνεργασία των παρατάξεων ΔΚΜ και Νέας Πρότασης Μηχανικών, η οποία επέφερε και την αλλαγή σκυτάλης στο ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, όπως σας ενημέρωσε με το πέρας των διαδικασιών ο «Π».

Οι δύο παρατάξεις, οι οποίες αναδείχτηκαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στις εκλογές του Νοεμβρίου, ήρθαν τελικώς σε συμφωνία κάτι που δεν είχε επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην 1η παράταξη του απερχόμενου Προέδρου, Δημήτρη Μαυροματίδη και της ΔΚΜ, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του «Π».

Μάλιστα ο απερχόμενος Πρόεδρος, επέλεξε μετά τη διαφαινόμενη συνεργασία των δύο παρατάξεων, επέλεξε να μη συμμετέχει ούτε στη νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, ενώ λίγο νωρίτερα με μήνυμά του στο facebook ανέφερε: «Η ομάδα του Δυναμικού ΤΕΕ…μετά την εσωτερική εκλογική διαδικασία η οποία ανέδειξε μειοψηφούσα παράταξη την πλειοψηφούσα στις κάλπες! Είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε… Πορευθήκαμε με ήθος και αξιοπρέπεια όλοι μας… θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο… Σας ευχαριστούμε!».

Είναι φανερό πως στην πλευρά Μαυροματίδη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για όσα συνέβησαν σήμερα στο ΤΕΕ, με τη συμφωνία των δύο παρατάξεων να διαφαίνεται από τις εκλογές της Αντιπροσωπείας, όπου Γιώργος Τζίτζικας και Θανάσης Βούρας(αμφότεροι από τη ΔΚΜ) αναδείχθηκαν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, ενώ τη θέση του Γραμματέα κατέλαβε ο Δημήτρης Μπραγιάννης από τη Νέα Πρόταση Μηχανικών.

Στη νέα Διοικούσα Πρόεδρος θα είναι ο Στέργιος Κιάνας από τη ΔΚΜ, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Συλλίρης από τη Νέα Πρόταση Μηχανικών και Γραμματέας η Μαρία Εμμανουήλ από τη ΔΚΜ. Μέλη εκλέχθηκαν επίσης οι Δημήτρης Μάντζιαρης(ΔΚΜ), Ελευθερία Παπακώστα(ΔΚΜ), Ματάνας Κώστας(ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ), Ιωάννης Ντόνας (ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ), Κώστας Ράλλης(ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ) και Ευδοκία Μιμήκου(ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ) .

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας