Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3/3 στο Νότιο Πέδίο- Η ζωή μέσα σε 5’

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3/3 στο Νότιο Πέδίο- Η ζωή μέσα σε 5’

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Πολλές είναι οι δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του Σωματείου ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ με τον Τομέα Ασφάλειας Εργασίας (ΤΑΕ) του ΛΚΔΜ.

Σεμινάρια, ενημερωτικές συναντήσεις, επικοινωνία υλικού επί ζητημάτων υγείας και ασφάλειας, συζητήσεις επί θεμάτων που θέτουν οι εργαζόμενοι, είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα των δράσεων που έχουν από κοινού αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο μέρη.

Αυτή τη φορά, με τη συνδρομή και αιγίδα του Τομέα Ασφάλειας Εργασίας (ΤΑΕ) ΛΚΔΜ, το Σωματείο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ θα πραγματοποιήσει μία ακόμα εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας, προς επίρρωση της εθελοντικής προσφοράς εν μέσω πανδημίας.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στο Νότιο Πεδίο (από τις 9.00 π.μ ως 13.30) με την συνδρομή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Η πανδημία δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να βάζει φρένο στην προσφορά αίματος. Το αντίθετο. Θα πρέπει να την ενισχύει, να την επιταχύνει ώστε οι αυξημένες ανάγκες να είναι αντιμετωπίσιμες.

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή.

Ας μην μείνουμε απαθείς σε μια πρόσκληση, η οποία αύριο ή μεθαύριο μπορεί να αφορά εμάς τους ιδίους .

 

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ !

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνελήφθησαν 2 ακόμα μέλη εγκληματικής ομάδας – Για τις υποθέσεις κλοπών χαλκού που εξιχνίασε η Ασφάλεια Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-09-2021) το πρωί στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) Έλληνες, ηλικίας ...