Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων N. Κοζάνης: Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Euromedica

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων N. Κοζάνης: Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Euromedica

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Euromedica ενάντια στην απλήρωτη εργασία και στο σωματείο τους που πρωτοστατεί στην οργάνωση αυτού του αγώνα.

Το Σωματείο καταγγέλλει τον Όμιλο Euromedica για τον εμπαιγμό απέναντι στους εργαζόμενους και τον εκβιασμό της απλήρωτης δουλειάς, για την κλοπή του ιδρώτα των εργαζομένων.

Ο όμιλος έχει αμύθητα κέρδη και μπροστά στο σκοπό της ενίσχυσης των κερδών του αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους, τσαλαπατά τα όποια εναπομείναντα εργατικά δικαιώματα αξιοποιώντας τους νόμους που ψηφίσαν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Τα παραδείγματα της απλήρωτης δουλειάς είναι πολλά και στον κλάδο του εμπορίου με τρανταχτό παράδειγμα τους εργαζόμενους στον Καρύπιδη που είναι απλήρωτοι πάνω από 1,5 χρόνο και από την απόγνωση τους οδηγούνται μέχρι και την αυτοκτονία όπως έγινε πρόσφατα με εργαζόμενη της επιχείρησης στα Γιαννιτσά.

Ο αγώνας σήμερα όλων των εργαζομένων από όλους του κλάδους ανεξάρτητα αν είναι απλήρωτοι ή όχι για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο, που είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις τους . Μόνο όταν ο αγώνας αποκτήσει τέτοιο προσανατολισμό, με αιτήματα και διεκδικήσεις θα έχει αποτέλεσμα.

 

Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Euromedica

Να μπει τέρμα στην τρομοκρατία της απλήρωτης δουλειάς

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δυστυχώς κατέληξε ο νεαρός που είχε πέσει από μπαλκόνι στη Φλώρινα και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο μετά από επιπλοκή κατά τη διακομιδή του για Θεσσαλονίκη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κατέληξε, δυστυχώς, τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, ο νεαρός ηλικίας 31 ετών που νωρίτερα σήμερα είχε πέσει από ...