Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την υγεία

Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την υγεία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τη σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη με θέμα την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει με σχετικό δελτίο Τύπου η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης.

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν οι βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης  Ευγενία Ουζουνίδου και Δημήτριος Δημητριάδης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάσος Πολιτίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης κατέθεσε ένα πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως παρουσιάζονται σήμερα, με την υποστελέχωση και τον κίνδυνο κλεισίματος κλινικών, τις υποδομές, και την τραγική κατάσταση στο ΕΚΑΒ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι το σημερινό αδιέξοδο είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών, ότι η κυβέρνηση θεωρεί την υγεία κοινωνικό αγαθό και ότι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να αρθεί το σημερινό αδιέξοδο και να αποτραπεί κάθε προσπάθεια που έχει σαν στόχο την υγεία.

Στη σύσκεψη, τονίζει η Ν.Ε., υπήρξε σύμπτωση απόψεων με αυτές της Περιφέρειας και αποφασίστηκε η άμεση κινητοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων.

Για σήμερα Πέμπτη 19/3/14 προγραμματίσθηκε  η συνάντηση του Περιφερειάρχη και των Βουλευτών της Δ. Μακεδονίας με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον οποίο θα κατατεθούν οι προτάσεις των άμεσων μέτρων για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της υγείας, ενημερώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team