Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Θεοφύλακτου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης – Κοινός στόχος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της νέας σχολικής χρονιάς

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Θεοφύλακτου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης – Κοινός στόχος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της νέας σχολικής χρονιάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2016 – 2017, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος συναντήθηκε την Παρασκευή 9-9-2016, με τους  Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γκαμπούρα και κα Βόντσα αντίστοιχα, παρουσία και του Περιφερειακού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλου.
Στις συναντήσεις εκφράστηκε από όλες τις μεριές η ικανοποίηση για την έγκαιρη αντιμετώπιση των βασικών ζητημάτων που αφορούν τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, γεγονός που καθιστά πιο ευοίωνες τις προοπτικές έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Η έως τώρα αποτελεσματικότητα πιστώνεται τόσο στις επιλογές της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας όσο και στην καλή συνεργασία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού Κοζάνης και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή, σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο Βουλευτής, κ. Θεοφύλακτος, και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς!
 
Από το γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team