Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση του βουλευτή Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Θεοφύλακτου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Καθηγητή κ. Αντ. Τουρλιδάκη – Κοινός στόχος η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτ. Μ.

Συνάντηση του βουλευτή Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Θεοφύλακτου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Καθηγητή κ. Αντ. Τουρλιδάκη – Κοινός στόχος η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτ. Μ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητή κ. Αντώνη Τουρλιδάκη, πραγματοποίησε στην Κοζάνη, στο γραφείο του κ. Πρύτανη, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος στις 29-8. Κατά τη συνάντηση ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ανέλυσε διεξοδικά τα σημαντικότερα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και ανέπτυξε με σταθερότητα την άποψή του ότι τη σχετικά δύσκολη σημερινή εποχή, θα τη διαδεχθεί μία αρκετά καλύτερη, εάν εργαστούμε όλοι ενωμένοι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο βουλευτής, κ. Θεοφύλακτος, τόνισε ότι ακριβώς αυτό είναι το χρέος του πολιτικού προσωπικού της περιοχής, αλλά και η βούληση της τοπικής κοινωνίας του Ν. Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας και ιδιαίτερα των επιστημονικών φορέων. καθώς όλοι μας παρακολουθούμε εδώ και μία 15ετία -από ιδρύσεως του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας- την πορεία του με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και διάθεση προσφοράς.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team