Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Συμμαθητική παρέα στο χώρο των μαθητικών κατασκηνώσεων Κρυόβρυσης, το 1967 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/05/2017

Συμμαθητική παρέα στο χώρο των μαθητικών κατασκηνώσεων Κρυόβρυσης, το 1967 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/05/2017

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Γυμνασιακή  ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποιήθηκε στις  κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εορδαίας , μεταξύ των χωριών,  Κρυόβρυσης και Αναρράχης.

Τόσο οι μαθητές, όσο και οι καθηγητές απόλαυσαν την πανέμορφη καταπράσινη φύση, εντός και εκτός του περιβάλλοντα καταπράσινου χώρου, με τραγούδια και χορούς,  για να καταλήξουν στην αποθανάτιση  της εκπαιδευτικής  και όχι μόνο ημέρας με μια αναμνηστική φωτογραφία του περιφερόμενου πλανόδιου φωτορεπόρτερ, Γιώργου Γιαννόπουλου.

Την παρέα της φώτο μας, αποτελούν :

ΣΕΙΡΑ 1η, κάτω, καθήμενες από αριστερά : Η Κούση Ελπίδα, ηΤουρνά Νούλα, η Λογδανίδου Γλύκα, η Δαφνητίδου Δέσποινα,   ο Κλάζογλου Θωμάς (πνευμονολόγος  γιατρός,  που μετοίκησε, δυστυχώς, στην Αιωνιότητα νέος) και  ο Σιαπαλίδης Παύλος .

ΣΕΙΡΑ 2η, πάνω, όρθιοι, από αριστερά :  Ο Ασαρλόγλου Λευτέρης, ο Δεληγιαννίδης Χ;, η Κορμακοπούλου Έλλη, η Μπατίκη Άννα, η Γρηγοριάδου Γιώτα, ο Μισαηλίδης Γιώργος, η Δεμερίδου Χριστίνα, η Εσπερίδου Βιολέτα, και  ο Παντζούρης Θανάσης..

Σημείωσης σύνταξης. Ευχαριστούμε, τη  φίλη μας Δεμερίδου Χριστίνα,  για τη φώτο της..

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team